Trăieşte !

Tu! Da, tu! Opreşte-te! Uită-te la tine! Priveşte-te! Eşti om. Eşti frumos! Eşti atât de frumos… Poţi fi ce vrei tu. Poţi deveni orice. Nu urî pe toată lumea din cauză că o persoană ţi-a sfâşiat inima, sau pentru că părinţii tăi s-au despărţit, sau pentru că prietenii tăi cei mai buni te-au trădat, sau pentru că tatăl tău te-a lovit, sau deoarece copilul de pe stradă ţi-a zis că eşti gras sau slab, urât, prost, sau inutil. Nu te îngrijora în privinţa lucrurilor pe care nu le poţi controla. Plângi dacă simţi nevoia, şi eliberează-te. Nu te agăţa de amintirile dureroase doar pentru că ţi-e teamă că o să uiţi. Dă drumul lucrurilor din trecut! Uită lucrurile care nu merită să fie amintite. Trăieşte pentru ceva! Trăieşte pentru tine însuţi! Îndrăgosteşte-te! Fă toate astea până când vei realiza ceea ce înseamnă să iubeşti pe cineva cu adevărat. Pune-ţi întrebări. Spune oamenilor ceea ce simţi. Dormi sub stele. Creează. Imaginează-ţi. Inspirăte-te. Împărtăşeşte ceva minunat! Cunoaşte oameni noi. Fă fericită ziua cuiva. Urmează-ţi visele! Trăieşte-ţi viaţa la potenţial maxim! Trăieşte pur şi simplu! Eliberează-te de toate lucrurile oribile din viaţa ta, şi trăieşte! Pentru ca într-o zi, când vei fi bătrân, să priveşti înapoi… fără regrete!

Despre Delisia

https://coltdesuflet.wordpress.com/
Acest articol a fost publicat în ● Gânduri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Trăieşte !

 1. creve zice:

  Oamenilor le place să țină minte ce nu trebuie să să uite ce trebuie să țină minte. Cam asta e problema D:

 2. vacitim zice:

  Foarte frumos indemnul tau, Delia! Subscriu in totalitate :)

 3. Pingback: Lex humana! « Marin Toma's Blog

 4. love zice:

  Subscriu si eu ! :)

 5. addicted zice:

  Sa vezi ce-o sa traim noi in w/e cand ne vedem toti. :)) Creve, sper sa esti pregatit! :)))))

 6. Pingback: Funny Romania! « Gabriela Elena

 7. drstoica zice:

  Câtă ințelepciune intr-un colț de suflet!… :) Place.

 8. Mihaela zice:

  Foarte frumos si adevarat. Este important sa treci peste probleme fara sa te indepartezi de ceilalti, fara sa incepi sa-i acuzi. Am cunoscut persoane ranite care nu au stiut decat sa loveasca in altii, considerand ca asa fac bine. Si au ramas singuri. Si altii care mereu erau veseli, de ziceai ca nu au nici o grija pe lume, cand colo erau incarcati de probleme. Care au fost mai castigati? Cei din urma.

 9. Radu zice:

  Fina si directa mantra ai scris aici! Multzam fain!

 10. Esqvilyn zice:

  „Poţi fi ce vrei tu”
  Orice, orice ? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s