Soul, mind and heart sisters !

Prietenia este unul dintre cele mai valoroase daruri din viaţă. Prietenia se măsoară în comunicare, încredere, iubire şi amintiri. Prietenia îţi oferă linişte, şi de multe ori siguranţă. Un lucru bun devine mai bun şi mai frumos dacă ai şansa să-l împarţi cu un prieten. Un lucru rău devine mai ameliorator dacă ai cui să-l confesezi. Prietenul cel mai apropiat este cel care înţelege cel mai bine ce e cu viaţa noastră, cel care ştie şi cele mai mici şi/sau pătrunzătoare secrete, cel căruia îi pasă de noi (uneori mai mult decât ne pasă nouă de noi înşine), cel care ne este alături la bine şi la rău, la succese şi la eşecuri. El poate fi cu adevărat una dintre bogăţiile vieţii. El te face să simţi că totul va fi bine cât timp îţi va sta în preajmă. Temelia adevăratei prietenii reprezintă încrederea şi respectul. Un prieten este alături de tine atunci când nu mai e nimeni altcineva.
Ţin la tine şi te iubesc pentru că ştii să ignori slăbiciunile şi rătăcirile mele, ştii să-mi înţelegi nebuniile, mă susţii şi mă încurajezi. Un prieten te acceptă aşa cum eşti, dar speră la ceea ce ai putea să fii. Un prieten este cineva care îţi cunoaşte toate reacţiile, gesturile, gândurile, care te ştie pe dinafară, şi încă îi mai place ceea ce vede. Când prietenii sunt adevăraţi, ei reprezintă unul dintre cele mai sigure lucruri din lume!
Ştiu că nu sunt perfectă, însă mă străduiesc să fiu sora pe care ţi-ai dorit întotdeauna s-o ai!

Despre Delisia

https://coltdesuflet.wordpress.com/
Acest articol a fost publicat în ● de suflet, ● Gânduri și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

53 de răspunsuri la Soul, mind and heart sisters !

 1. creve zice:

  Vezi că ai greșit. Se spune ”succesurile” și ”the eșecs”. Întreabă-o pe EBA și Băse. Ei așa vorbesc. Așa, acum să mă întorc la subiect, (de parcă am fost vreodată), prietenia adevărată este benefică pentru ambele persoane, le ajută pe ambele persoane implicate să își umple golurile și le ajută să simtă sentimentele în cele mai pure stări :) Iar la voi două definiția asta se aplică :) Well done

 2. addicted zice:

  Si daca nu ai fi tu (si el) cine mi-ar mai pune mie un zambet pe mecluta cand mi-e furat pamantul de sub picioare? Si cand faceti asta cum sa nu va iubesc?
  Nici nu-mi doresc sa fii perfecta, de ai fi .. nu ai mai avea farmec, nu ai mai fi TU. Stiu ca uneori las impresia ca-s acolo doar ca sa te cert si sa-ti tin morala dar stii prea bine ca fac asta doar pentru ca-mi pasa si nu-mi doresc decat sa fii fericita.
  Te iubesc cap coada , fix asa cum esti! :*

 3. vacitim zice:

  Foarte frumos!Sa ramaneti mereu asa cum sunteti :)

 4. Pingback: Doi stropi « Marin Toma's Blog

 5. Paul zice:

  Foarte frumos..prietenia ne ajuta sa ne completam unul pe celalalt si iti ofera un permanent sentiment se siguranta..:)

 6. drstoica zice:

  Pledoarie pentru prietenie. Te-ai gandit ca multa lume va citi si va pofti la prietenia voastra? :)

 7. Pingback: Ce poţi dărui? « Gabriela Elena

 8. Pingback: Cu mine – pentru voi! | Love addiction √v^√v^√ღ

 9. Pingback: Femeia cu barbă…femeia bărbat??? « Marin Toma's Blog

 10. addicted zice:

  Sisule, propun sa-ti postezi fluturasul de salariu ca sa nu mai existe atatea .. curiozitati! :)) Dar sa existe invidie, ca iata po`sa te distrezi dar sa si muncesti. :)))

 11. Pingback: Addicted…to her | ●◦ ◦●◦ Someday. Somewhere. Somehow. ●◦ ◦●◦

 12. Pingback: Doua suflete intr-un singur corp

 13. Pingback: Doi de două!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s