Mereu la suprafaţă

Istoria este povestită pe larg ca fiind o cronică grozavă a unor oameni speciali care fac lucruri măreţe. Dar pentru majoritatea, viaţa nu este alcătuită din momente măreţe, ci din detalii. Şi cu fiecare alegere (ne)însemnată, cu fiecare decizie mică, ne definim pe noi înşine. Suntem sinceri? Suntem loiali? Suntem mândri de noi înşine sau suntem dezamăgiţi de ceea ce am devenit? Rar viaţa este aşa cum ne-am plănuit-o. Neaşteptatul se întâmplă şi ne surprinde cu posibilităţi noi şi încântătoare. Dar, mai devreme sau mai târziu, realitatea ne loveşte în faţă. Nu ne-am fi imaginat vreodată că va trebui s-o luăm de la început. Dar când neaşteptatul se întâmplă, ne adaptăm. Găsim forţă. Mergem mai departe. Eu sper că atunci când viaţa mea nu va decurge conform planului meu, ceea ce e posibil să se întâmple, mă voi putea descurca cu graţie şi putere.

Despre Delisia

https://coltdesuflet.wordpress.com/
Acest articol a fost publicat în ● Gânduri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Mereu la suprafaţă

 1. addicted zice:

  You WILL, you`ll see!!! :*

 2. Ana zice:

  Eu merg pe ideea ca atunci cand nu-mi ies lucrurile asa cum imi doresc eu, trebuie sa am un plan de rezerva. Niciodata cand imi fac planuri, nu-mi fac decat planul A. Trebuie mereu sa existe si planul B.

 3. Roscata zice:

  Cand vrei anumite lucruri in viata si nu faci nimic in a le obtine mereu ramai cu „I WISH” dar cand te incapatanezi sa faci tot ce iti propui ramai mereu cu o stare de bine.

 4. creve zice:

  Fără dar și poate, mereu la suprafață. Indiferent de situație :D

 5. vacitim zice:

  Si eu am invatat obligat de viata, ca e bine sa visezi, sa iti doresti si sa vrei, si e clar ca orice decizie pe care o iei iti influenteaza viitorul…cu toate astea, uneori exista un ceva sau un cineva care stie ce e mai bine pentru noi :)

  toate se intampla cu un motiv si pentru un anume lucru. Fii linistita, vei fi uimita de cat forta vei da dovada cand vei fi pusa la incercare. Trebuie numai sa crezi in tine :)

 6. Pingback: Iepuri și nuci! « Marin Toma's Blog

 7. Lusio zice:

  „Viata-i ceea ce se intampla in timp ce tu-ti faci alte planuri”

 8. Pingback: Gândul teiului « Gabriela Elena

 9. Pingback: Lucruri neobişnuite care ma enervează | Love addiction ... √v^√v^√ღ

 10. Sincer, eu cred ca daca vei avea rabdare si perseverenta, viata ta chiar va decurge asa cum iti doresti :) intamplarile neprevazute nu iti vor curma traseul, chiar daca il vor ingreuna. You’ll see! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s