Limite

Liniile sunt importante. Si cea mai importanta linie e cea care te separa pe tine de ceea ce te inconjoara, de cei cu care relationezi. Uneori nu e bine sa devii prea apropiat de ei, dar trebuie sa-ti faci prieteni… Ai nevoie de o linie de marcare  intre tine si restul lumii. Celelalte sunt mult prea complicate. Liniile sunt cele mai importante. Trasezi linii in nisip, si te rogi la ce-ai mai sfant sa nu le incalce nimeni. La un moment dat, trebuie sa iei o decizie. Limitele nu ii tin pe ceilalti la distanta. Te tin pe tine inchis! Viata e complicata! Asa suntem facuti. Deci poti sa-ti irosesti viata trasand granite… Sau poti sa-ti traiesti viata incalcandu-le. Dar exista unele granite, care sunt mult prea periculos de incalcat. Eu asta stiu. Dar daca esti dispus sa-ti asumi riscul, ceea ce vezi cand treci in partea cealalta…este spectacular.

Reclame

Despre Delisia

https://coltdesuflet.wordpress.com/
Acest articol a fost publicat în ● Gânduri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Limite

 1. sedussa zice:

  e bine sa incalci limitele, astfel ai parte de noi provocari ;;)

 2. Mlle. Blanche zice:

  Cred că tocmai asta înseamnă să trăieşti cu adevărat: să înveţi să încalci limitele, să îţi depăşeşti propriile frontiere, să nu rămâi prins în lucrurile cunoscute. Abia după ce îndrăznim să păşim în afara cercului în care ne-am închis viaţa începe să capete un sens iar visele să prindă contur real.
  Totul depinde de cât curaj avem să o facem.

  • delia zice:

   Exact. Totul depinde de curaj. Este un ingredient cheie in succesul ‘a ceva’. Mai ales curajul de a te autoevalua sincer si de a te reinventa de fiecare data cand este nevoie, pentru a reusi sa incalci acele limite. Curajul este fundatia pe care se cladesc toate celelalte virtuti si valori personale si doar curajul poate face ca acestea sa fie reale.
   Imi amintesc un citat. Nu mai stiu cine l-a spus… “Curajul – o sensibilitate perfecta a masurii pericolului, si o dorinta mentala de a il indura”
   “Curajul este rezistenta la frica, stapanirea fricii si nu absenta acesteia” – Mark Twain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s