11 septembrie 2001 – World Trade Center – cronica unui dezastru anunţat

11 septembrie 2001 – ziua care a schimbat lumea  . O rană rămasă deschisă

Azi se împlinesc 8 ani de la marea tragedie. Dumnezeu să îi odihnească pe toţi cei care au murit în acele momente greu de descris în cuvinte !

Un articol foarte bun şi care trebuie citit neapărat, ca să ştiţi adevărul despre World Trade Center şi 11 septembrie 2001 :

Citeşte aici , şi aici !

Cei de la Descoperă.ro încep cu un catren din Nostradamus:

Si din cer va veni marele Rege al Terorii./Cerul va arde la 45 de grade/ iar focul va cuprinde Orasul cel Nou…/Doi frati gemeni vor fi sfasiati de haos/ si in timp ce fortareata cade, marele lider va muri./Al treilea mare razboi va incepe in timp ce marele oras arde – Nostradamus.

Patru avioane de pasageri eu fost deturnate şi îndreptate către cele două turnuri gemene de la World Trade Center şi către clădirea Pentagonului, ultimul prăbuşindu-se în apropiere de Pennsylvania (cred că în avionul acesta musulmanii care pilotau avionul au fost atacaţi de pasageri, sau cine ştie ce s-a întâmplat).

Au fost 19 terorişti coordonaţi de temutul şi căutatul Osama bin Laden.

În viziunea adepţilor de teorii, WTC nu au fost decât o mare înscenare pusă la cale de SUA. Poate nu întâmplător exista aproximativ 150.000.000 de pagini web dedicate acestei conspiraţii.

De aici începe să devină mai interesant:

Primul avion a lovit turnul nordic al complexului WTC la ora 8:46 (15:46 ora României).

Al doilea a lovit turnul sudic după 17 minute, timp suficient pentru ca echipele de filmare sa poată poată reda evenimentul la TV în toată grozăvia sa.

Al treilea avion s-a prăbuşit peste una din aripile Pentagonului la ora 9:37. (acesta nu a existat, că in Pentagon nu a intrat niciun avion, căutaţi pe Google şi o să vedeţi că nu avea cum sa facă un avion Beoing 737 o gaură aşa de mică şi să dispară, sa nu lase nici o urmă)

În mod misterios , câteva ore mai târziu clădirea WTC-7 se prăbuşeşte inexplicabil fără a fi lovită de vreun avion sau proiectil.

Mai multi oameni de stiinta, printre care si fizicianul Steven Jones, au sustinut ca nicio cladire din lume nu se poate prabusi atat de repede si fara a produce pagube in jur decat in situatia unei demolari controlate.

Acestea au fost singurele clădiri alcătuite din oţel şi beton, care s-au prăbuşit vreodată din cauza unui incendiu (WTC 1, WTC 2 şi WTC 7, uitaţi aici harta complexului WTC din New York, veţi observa că de la clădirea WTC 1 până la WTC 7 mai este şi WTC 6).

Cel mai mult mi-a plăcut această frază:

Pe langa ele, aventura lui Larry Silverstein, miliardarul american care a achizitionat complexul WTC la 24 iulie 2001 si l-a asigurat impotriva unor atacuri teroriste pentru fabuloasa suma de 6 miliarde de dolari, asta cu doar 5 saptamani inaintea atacurilor, nu pare decat o poveste pentru copii.

În clip sunt mai multe dovezi că americanii au pus la cale acest atentat.

Citiţi tot articolul pe Descoperă.ro

Şi uitaţi-vă la Documentarele Zeitgeist Final Edition si Zeitgeist Addendum.

Despre Delisia

https://coltdesuflet.wordpress.com/
Acest articol a fost publicat în ● from the world. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 11 septembrie 2001 – World Trade Center – cronica unui dezastru anunţat

  1. addicted zice:

    11 septembrie – ziua mea + zi de doliu. Aaaaah „faina „zi de nastere am avut in anul ala. In loc sa petrec ,am stata acasa si-am plans in fata Tv-ului. :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s